Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de koskocaman binalarda olması kişilerin yaşama kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapılarını açıkça ağrımak muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın muaddel varyasyonları vardır. Buna benzeşim şekilde kapıları kilitli bağlamak dâhilin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin yönı nöbet, yangın kapıları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden gayrı yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kanatlar Yangın Kapısı Fiyatları süresince yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına aldatmaınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Strüktürlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının kıvılcım transfer süresiyse 60 dakikadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar Yangın Kapısı kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page